MENU

Zanzibar - Perla Indického oceánu

Úvod:

Zanzibar, malý ostrov zasadený do vôd Indického oceánu, často označovaný ako "Perla Indického oceánu", láka cestovateľov svojou exotickou krásou a bohatou históriou. Tento ostrov ponúka  viac ako len biele pláže a tyrkysové vody - je to miesto, kde sa stretávajú kultúry a prírodná krása v jednom. Z týchto dôvodov sme nesmierne radi že máme túto možnosť priniesť takýto kúsok raja aj do našej ponuky realitnej spoločnosti. Záleží nám samozrejme na spokojnosti našich klientov preto aj táto ponuka je kompletne nami overená vo všetkých smeroch ktoré sú potrebné pre bezproblémový priebeh kúpy až po samotné užívanie nehnuteľnosti.

 

Prírodná krása Zanzibaru:

Zanzibar sa pýši rozmanitým prírodným bohatstvom. Biele piesočnaté pláže, ako je napríklad pláž Nungwi, lákajú návštevníkov na oddych a relax. Koralové útesy obklopujúce ostrov vytvárajú úžasné podmorské scenérie, ktoré sú ideálne pre potápanie a šnorchlovanie. Vnútro ostrova je potom pokryté bujnými lesmi a širokými plantážami škoricovníkov a klinčekových stromov.

Historické poklady:

Staré Mesto Zanzibar (Stone Town) je zápisom do svetového dedičstva UNESCO a ponúka úžasnú zbierku úzkych uličiek, historických domov a palácov. Návštevníci sa môžu prechádzať starým trhom, kde sa miešajú vône korenín a farby exotických plodov.

 

Lokálne kultúrne zážitky:

Kultúra Zanzibaru je farebná a pestrá. Návštevníci by si nemali nechať ujsť miestne trhy, kde sa predávajú tradičné rukodielká a miestne špeciality. Okrem toho môžu ochutnať miestne jedlá, ako je pilau (tradičný zanzibarský pokrm) a spoznať miestnych ľudí, ktorí sú známi svojou pohostinnosťou.

Realitná ponuka v Zanzibare:

Naša realitná kancelária má pre vás exkluzívnu ponuku - jedinečný dom v srdci Zanzibaru. Tento pôvabný dom je súčasťou exkluzívneho komplexu, ktorý kombinuje luxusné bývanie s nezabudnuteľnými výhľadmi a výnimočnou atmosférou.

Dokonalá symbióza s prírodou:

S elegantným dizajnom, ktorý zdôrazňuje krásu ostrova, a otvorenou koncepciou, ktorá spája interiér s vonkajším prostredím, ponúka jedinečný zážitok spojenia s tropickou prírodou Zanzibaru. Veľké okná umožňujú prirodzené svetlo, zatiaľ čo terasa poskytuje nádherný výhľad na tyrkysovú vodu a bielu pláž.

Luxusné vybavenie a služby:

Tento dom disponuje špičkovým vybavením a modernými technológiami, aby splnil aj tie najnáročnejšie očakávania. Súčasťou exkluzívneho komplexu je aj bazén a súkromný prístup na pláž. K dispozícii sú aj služby personalizovanej starostlivosti, ktoré zabezpečia, že váš pobyt bude nielen pohodlný, ale aj nezabudnuteľný.

Bezpečnosť a súkromie:

Vaše bezpečie a súkromie sú našou prioritou. Komplex disponuje modernými bezpečnostnými opatreniami, 24-hodinovým dohľadom a súkromným prístupom, čo vám umožní vychutnať si pokoj a pohodu svojho vlastného raja.

Nevšedný dom v nevšednom prostredí:

Tento jedinečný dom v exkluzívnom komplexe predstavuje príležitosť vlastniť časť tohto nádherného ostrova. Zanzibar vám ponúka nielen relax na pláži, ale aj príležitosť nazývať toto tropické útočisko vaším domovom.

Základné parametre nehnuteľnosti: 

rozmery:  40m2 plus terasa 

lokalita: Pwani Mchangani

cena: 85 000€

Nechajte sa očariť kombináciou luxusu, prírodného krásna a histórie, ktorú Zanzibar ponúka. Ak máte záujem o túto exkluzívnu ponuku, neváhajte nás kontaktovať pre ďalšie informácie a zabezpečte si svoj vlastný kúsok rajského ostrova.



Presvedčte sa o profesionálnom prístupe spoločnosti LT-EU GROUP, ktorá vás rada prevedie procesom kúpy, predaja alebo prenájmu nehnuteľnosti. Navyše poskytuje aj kompletný právny a hypotekárny servis a nadštandardné služby pri projektovaní stavieb.

Vďaka spolupráci s kvalifikovanými interiérovými dizajnérmi dokáže splniť vaše predstavy o pohodlnom domove alebo reprezentatívnych komerčných priestoroch. Okrem Slovenska, pôsobí aj v Maďarsku, Rakúsku, Chorvátsku, Španielsku i v Dominikánskej republike.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.